Logo Buffalo Websites Header

Hoe werkt het?

Voor een standaard bedrag van € 195,- heb je een website die volledig geoptimaliseerd en naar wens is.

Website stappenplan

Stap 1

Brainstorm

In deze fase kijken we samen naar wat je nodig hebt. We overleggen veel en bepalen het doel van de website en hoe de site er in grote lijnen uit komt te zien.

Stap 2

Productie

De website zal in deze fase worden ontwikkeld. Samen verwerken we de feedback en maken we de laatste aanpassingen om de website optimaal naar wens te krijgen.

Stap 3

Aflevering

Klaar! De website gaat live. Als jij helemaal tevreden bent met het resultaat gaat de website online om jouw online doelen te behalen met je nieuwe Buffalo Website.

Buffalo Websites hoe werkt het digitale marketing

Waarom zou je voor Buffalo Websites kiezen?

Bij Buffalo Websites krijg je kwaliteit, en 100% inzet. Je betaalt een vast bedrag van maar € 195,-. Voor dit bedrag krijg jij een boel extra’s. Denk aan 4 pagina’s in een professioneel ontwerp, je website snel online, een makkelijk te beheren website en een kort lijntje met mij om jouw doelen te behalen. Ook worden alle pagina’s compleet SEO geoptimaliseerd (Google optimalisatie) en wordt Google Analytics geïnstalleerd om bijvoorbeeld je gebruikersaantallen te meten.

Inzet 100%

Wat zit er in een Buffalo Website?

4 pagina's en SEO optimalisatie

Je krijgt 4 pagina's op je website. Deze zijn in dezelfde unieke stijl gebouwd. Ook zijn ze compleet SEO geoptimaliseerd. Dat betekent dat de pagina's zijn aangepast om hoog in Google te komen.

Beveiligde website

Je krijgt een beveiligde website. Dit betekend dat je link bovenin de URL balk een groen slotje hebt staan met een SSL certificaat. Ook is je website snel en zijn alle pagina's strak ontworpen.

Responsieve website

Je krijgt een responsieve website. Dit betekent dat je website en alle pagina's mooi en makkelijk in gebruik zijn op zowel tablet, mobiel als computer. Zo kan iedereen optimaal de site gebruiken.

Meetbare website met Analytics

Aan je website wordt Google Analytics gekoppeld. Dit houdt in dat je gemakkelijk dingen kan meten op je website met deze Google tool. Denk hierbij aan het aantal bezoekers en waar zij vandaan komen.

Prijzen

De prijzen van Buffalo Websites zijn erg simpel. Voor € 195,- excl. BTW heb je een werkende en professionele WordPress website die aan je wensen voldoet.

Bekijk de prijzen pagina voor een volledige lijst van specificaties en extra’s van een € 195,- Buffalo Website.

Buffalo Websites logo klein