Logo Buffalo Websites Header

Prijzen

Een mooie website hoeft niet duur te zijn

Alle prijzen zijn exclusief BTW

€195,- zonder verrassingen

  • Unieke designs
  • 4 pagina's inbegrepen
  • 1 revisie inbegrepen
  • Plaatjes en video's
  • SEO geoptimaliseerd (Google vindbaarheid)
  • Responsieve websites (geschikt voor tablet, telefoon en computer)
  • 1 maand gratis hosting
  • incl. 5 e-mailadressen, bijv. (info@uwdomein.nl)
  • Beveiliging SSL-certificaat (groen slotje)

Neem vrijblijvend contact op

Standaard inbegrepen bij een Buffalo Website

Elke website wordt standaard afgeleverd met een beveiligd SSL-certificaat. Dit betekend dat je website een groen slotje heeft bovenin de URL balk. Op deze manier kunnen mensen zonder problemen je website bezoeken.

Alle pagina’s op de website worden SEO geoptimaliseerd. Dit betekend dat Google je pagina’s goed kan vinden en je daardoor een hogere positie op Google hebt. Hiervoor is de Yoast Plugin standaard op elke website geïnstalleerd

Op elke website wordt Google Analytics toegepast. Dit is een programma van Google waar je met veel gemak dingen kan meten. Zo kan je bijvoorbeeld de bezoekersaantallen op je website gemakkelijk bijhouden.

Elke website wordt afgeleverd met standaard makkelijk te bereiken e-mailadressen. Dit zullen adressen worden zoals bijvoorbeeld uwnaam@uwdomein.nl of info@uwdomein.nl

Buffalo Websites geeft u volledige toegang tot uw WordPress omgeving. Dit betekent dat u met veel gemak zelf uw pagina’s en teksten kan aanpassen. Natuurlijk kan Buffalo Websites dit ook voor u regelen voor een kleine vergoeding.

Mogelijke extra's

SEA campagne €75,-

SEA staat voor Search Engine Advertising. Buffalo Websites kan Google campagnes voor u maken en adverteren op Google. Zo kunt u meer klanten krijgen op uw website. Deze kosten zijn exclusief de gemaakte kosten voor de advertenties bij Google

Extra pagina's €15,-

Buffalo Websites kan los van de 4 inbegrepen pagina's ook extra pagina's aanmaken op uw website binnen uw eigen huisstijl. De kosten hiervoor bedragen €15,- per pagina.

Live chat €50,-

Aan uw website kan een live chat functie worden toegevoegd. Bezoekers op uw website kunnen zo via een live chat functie contact opnemen met u om zo een optimale dienst te leveren aan uw klanten.

Teksten schrijven €100,-

Het schrijven van websiteteksten is niet zo makkelijk als het lijkt. Toch is de kwaliteit van de geschreven teksten erg van belang, ook voor de Google optimalisatie (SEO). Buffalo Websites kan de teksten voor u schrijven en deze direct plaatsen op uw website pagina's. U kunt ook besluiten om zelf de geschreven teksten aan te leveren.

Social Media Campagne €75,-

Een juist ingezette Social Media Campagne kan voor veel extra bezoekers zorgen op uw website. Het is daarom belangrijk een campagne via Facebook of Instagram in overweging te nemen. Buffalo Websites kan een Social Media Campagne voor u opzetten. Deze kosten zijn exclusief de gemaakte kosten voor de advertenties zelf.

Extra e-mailadres €5,-

Buffalo Websites kan extra e-mailadressen voor u aanmaken. Dit betekent dat u meer e-mailadressen zoals info@uwdomein.nl om klanten gerichter e-mails naar u te laten versturen. Hiervoor wordt een klein bedrag gevraagd.

Buffalo Websites

Hoi! Ik ben Joshua van Buffalo Websites. Ik ben een student die een minor heeft gedaan in Digitale Marketing. Sindsdien heb ik een grote affiniteit ontwikkeld voor het maken van websites. Websites maken en optimaliseren vind ik gewoon ontzettend leuk om te doen. Hierbij help ik je dan ook graag! Daarom ben ik begonnen met het maken en optimaliseren van websites in mijn vrije tijd.

Stuur mij een bericht, dan gaan we kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Over Buffalo Websites Profielfoto